Saturday, 2 March 2013

SAYA NAK T-SHIRT BLOG!! AWAK NAK??

Click Banner dan Join sekali !!
Hai bloggers ! Sibuk sangat berblogwalking, tak sengaje boleh ternampak contest ni. Sooo ape lagi Anna try jelaaa. Cuba nasib jea ni. Sebab rase-rasenye peluang nak menang pun tipis kot. Hahah . Okay mengikut syarat penganjur ni, dia suh Anna pilih design baju ape dan saiz ape. Hehe okay kalau Anna menang, Anna nak pilih design no 3 yang macam kat bawah ni dengan saiz ' M '. hehe..

Dan mengikut syarat tuh lagi, Anna kene lengkapkan slogan Saya suka Salju Creative kerana saya suka dengan design yang dipersembahkan kerana kebanyakkan design yang telah dihasilkan oleh Salju Creative nampak sangat moden dan sesuai dengan zaman peredaran sekarang. Selain tu jugak, Salju Creative bukan je menawarkan perkhidmatan t-shirt printing, malah mereka juga menyediakan perkhidmatan untuk wedding card sekali. Yang best nye Salju Creative jugak boleh menghasilkan design yang di mintak sendiri oleh customer. Dengan ini, customer akan rase lebih seronok kerana Salju Creative boleh menghasilkan design yang diimpikan oleh customer itu sendiri. Sebagai contoh, Anna sangat berminat dengan hadiah untuk contest ni sebab design di baju tuh memang jarang orang buat. I mean takde lagi orang pakai baju yang bertemakan Blog. Biasanya t-shirt I Love yang kita boleh nampak hanya bertemakan sesebuah Negara itu sendiri. Contohnya macam I Love New York gituhh. So t-shirt I Love Blogging ni memang Anna tertarik sangat sebab design dari pihak Salju Creative tuh sendiri yang kreatif. 

Okay dengan ini lengkap sudah semua syarat yang telah dibuat oleh pihak Salju Creative . Saya harap pihak mereka dapat menerima penyertaan saya. Walaupun peluang untuk menang agak tipis, tapi saya tetap akan join Contest ini :) Okay Byeee Assalamualaikum :)


- Thanks for Reading . Do Like and Comment :) -

1 orang support Anna :):

Maisarah Azmi said...

dari segmen sama http://www.sararose.my/2013/03/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

Post a Comment

ORIGINAL BLOG AND COPYRIGHT by SITI RUZANA