Monday, 17 December 2012

Salam Perkenalan


Assalamualaikum :) Alhamdulillah akhirnya dapat juga anna buat blog ini. Hahaha, setelah lama teringin nak adea blog sendiri, tercapai jugakkkkkkk >.< Btw saya anna, masih remaja lagi iaitu baru 18 tahun tapi mase tahun 2013 nanti laaaa. Hahaha. Dulu nak buat blog ni, tapi terfikir blum masenye lagi sebab adea SPM laa kate kan. But now, I'm free ! Saya sudah bebas dari SPM SPM SPM SPRM. Hahaha. So sekarang anna akan banyak masa nak blogging ni memandangkan anna pun kejea part time jea. Hihihi. Okay salam perkenalan dari anna. Byeeeee Assalamualaikum :)

10 perkata tentang diri Anna :-


  • Seorang yang kuat berangan
  • Seorang yang Happy Go Lucky
  • Seorang yang sangat kisah tentang pandangan orang terhadap dirinya
  • Seorang yang pantang tengok cermin
  • Seorang yang sangat sukakan gadjet
  • Seorang yang suka ketawa terbahak-bahak
  • Seorang yang sempoi
  • Seorang yang ketawa dengan agak kuat sekali
  • Seorang yang tidak pandai pujuk orang
  • Seorang yang pantang dicabar

Heheh tu jea pasal Anna. Sekian ..



- Thanks for Reading . Do Like and Comment :) -

ORIGINAL BLOG AND COPYRIGHT by SITI RUZANA