Friday, 1 March 2013

1st Time Menang GA !

Bananana >< nilah buktinye. hahah :D
Hey awak awak awak ! Kita kan kita kan menang segmen topup giveaway by cik yaya tuhhh. Hihi series tak sangke boleh dapat sebab ni pun 1st GA yang Anna join dan 1st time jugak menang. Hahah kelakar kan. Adodoh walaupun hadiah dia sekadar topup, tapi dia punya nikmat tuh lain taw. Tak same macam topup yang kita beli sendiri tuh. Hahah mane tak nikmat, free tuh. Whoaaa thanks so much laa kat Kak Yaya for pilih Anna . Hehe . Last word yang Anna boleh cakap cumalah Alhamdulillah banyak-banyak :) Hee okay laaa sampai sini jelaaa. Byee Assalamualaikum :)


- Thanks for Reading . Do Like and Comment :) -

2 orang support Anna :):

Nao Mei said...

tahniah..cik akak no 8 tu dear :)

Siti Ruzana said...

@Nao Mei wahh akak pun menang jugak ea. hihi congrates2 ><

Post a Comment

ORIGINAL BLOG AND COPYRIGHT by SITI RUZANA