Tuesday, 16 April 2013

Freebies : Tribal Background


Hey awak awak ! Sekarang ni corak tribal dah makin menjadi trend kat negara kita sekarang ni. So corak tribal ni tak semestinya dipakai kat badan tapi boleh jugak digunakan kat blog korang yang meletop - letop tuh. Hahah so now Anna nak bagi freebies tribal background kat korang. Ni pun dah yang paling cun dah Anna pilih. So just take it if berminat :)



http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTRm9f7IxXR519VXBqrvAg70U4xQm2o9fNs1oUQqdACf53dcGMF1Q


http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRVloyCQPfkprYUVdoTPD-KY7RyTCBoC5Jsv5MF1AK-W8QIPdW1


http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRu30idHgb6blRpX-nmfS5fShV3NNCHv6MtTZ-vJToPKOv9v_qW
 


http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTsc2uD6xenClOC6QSReYp7Lr2ieCWd2LhDf1oG-05T-72Egy9o


Sory laa cume 4 yang Anna mampu bagi. Yang ni jea lawa. Yang lain dah macam ape dah. Hahah :D 









- Thanks for Reading . Do Like and Comment :) -

10 orang support Anna :):

Iqa Nabila said...

wahh ami satu tau

Siti Ruzana said...

@Iqa Nabila okay dear :)

nadia hikari said...

cantik2 , kalau ada yang greenish laagi comel . hehe :p

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

amik satu ya dear

Condoriano said...

Mintak izin dulu ya, nak save boleh guna utk mcm2 artwork ni :)

tenku butang said...

ho.. ni rupa corak tribal yea.. hee.. teman tau tgk jea.. nama corak x tau.. btw.. yg purple pink 2 cantik.. =)

Norvanida said...

Lawa la~ Vee guna tau :) Terima kasih ;)

Lyeen De Syifa said...

ahhaha..ok..bukan tudung je ada tribal...background blog pun ada..jgn main2..

Eyma su said...

nak jugak..ambik satu..hehe..cntik..tak dpt tudung buat background je la..hee..(^_^)

double R. said...

comel ! tapi cena nak amik code dea ?

Post a Comment

ORIGINAL BLOG AND COPYRIGHT by SITI RUZANA