Saturday, 6 April 2013

TUTORIAL BY ANNA



TUTORIAL 

Hi ! Sekarang ni Anna mula nak berjinak-jinak dalam tutorial. After dah 3 bulan Anna berblogging ni, Anna dah mula taw tentang kod html, tentang edit sana edit sini. Blog Anna yang sekarang ni pon memang jauh berbeza daripada first blog Anna dulu. Seriously ! So bile dah banyak kali Anna blogwalking sana sini, terasa macam nak buat tutorial jugak. So i hope korang boleh laa support Anna yea ? Thank you :)


Tutorial For Windows / etc :-

1. Tutorial : Tukar Background Google Chrome
2. Tutorial : Letak Button Follow Di Facebook
3. Coming Soon

Tutorial For Bloggers :-

1. Tutorial : Letak Conversation Tweets Di Blog
2. Tutorial : Popular Post ( Colorful )
3. Tutorial : Cara Dapatkan Coding Untuk Follower
4. Tutorial : Menu Tab Di Sidebar
5. Tutorial :  Letak Bloglist Di Sidebar
6. Tutorial : Menu Tab ( Mine Version )

Freebies Background :-

1. Freebies : Beautiful Stripe  
2. Freebies : Vertical Stripe
3. Freebies : New Tribal
4. Freebies : Cute Kawaii
5. Freebies : Sweet Vintage


- Thanks for Reading . Do Like and Comment :) -

4 orang support Anna :):

Farah Waheda Wahid said...

bagus...ada development in blogging...

dijemput join sini jika sudi...

http://furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/04/bubbly-associates-giveaway_6.html

Siti Ruzana said...

@Farah Waheda Wahid mase kak fara :)

nadia hikari said...

rajinnya dia buat tutorial . gudluck yeee

Siti Ruzana said...

@nadia hikari byk free time, thts why laa rajin nak buat tuto ni. hehe

Post a Comment

ORIGINAL BLOG AND COPYRIGHT by SITI RUZANA