Wednesday, 10 April 2013

Tak Suke ! Benci Benci Benci !




Arghhhhhhhh ! Benci benci benci ! Nampak tak gambar atas tuh ? Anna tak suke laa. Kenapa pihak blogspot naik taraf edit template macam tuh  sekali ? Tak faham betul laa. Kalau nak diikutkan yang baru ni , Anna tengok takde function Tick Expand , Ctrl+F , sume takde laaaa !!!! Haa nak yang lame balik ? Boleh tak ? Sape yang pandai tukarkan. Haaa frust betol laa ngan blog ni. Huh !


- Thanks for Reading . Do Like and Comment :) -

8 orang support Anna :):

Nana Liena said...

rasanya semua dh bertukar mcm tu.. huhu..sengal google nie..org ngah syok2 mengedit tetiba bertukar..hehe..kta tunggu ja sesiapa yg terer bt tuto psal nie..

eydafaizal said...

kan ?? tah paper jer ..

Siti Ruzana said...

haaa nt kalau ade jumpe tuto pasal ni , habakk sini ehh .

Nao Mei said...

betul ka dear...cik akak tak tahu semua nie..huhu...kalau dulu senang sikit...sekarang cam mane..huhu

Iema Gurlz said...

sabar2
adik p bukak edit html toe
nnti adik ade jumpe anax panah kt no byk2 kt sbelah kiri toe
klik anax panah yg first toe, die kuar kod byk2...
kalau ade jumpe anak panah toe lg, adik klik je
nnti kuar lg kod yg lain2
boleh edit mengedit ^^

Siti Ruzana said...

@Iema Gurlz maseh kak, nt anna try yea .

Isabel Diaz said...

Adeh.. Tak bertukar wajahlah blog saya lepas nie. Tak berani saya nak edit sebarangan..

Siti Ruzana said...

@Isabel Diaz haaa kan. mmg tak function laa pas ni blog

Post a Comment

ORIGINAL BLOG AND COPYRIGHT by SITI RUZANA