Wednesday, 18 September 2013

I'm Sorry


Hari ni hari yang very the spoil bagi Anna laa sebab macam macam laa. First tadi nak pergi kolej memang takde mood gilerrrr. Sumpah. Maybe sebab ade sesi bergambar kot tadi -_- Anna takot benda yang Anna taknak nampak, ade time sesi bergambar tu nanti. Kan parah. Then Anna taktaw ape laa yang spoilnye Anna ni sampai apa yang Anna buat tadi semua tak betul. Ada je yang tak kena. Pegang barang pon boleh jatuh, naik tangga pon boleh terlanggar orang, dan kat dalam class tadi Anna boleh blurr, otak blank terus. Ape yang Anna pikir pon taktaw laaa. Maybe pasal semalam Anna dapat taw yang kawan Anna couple ngan ex Anna. Omg -,- Rasa macam kelakar ada, geram ada, ape pon ada laa. Kadang sampai Anna tertanya-tanya , kenapa eh? perlu ke eh? apa sebab eh? Huh macam macam persoalan siot yang Anna nak tanya. But its okay past is past. Tu baru masalah luar, belom masalah kat dalam kolej lagi. Pehh yang ni lagi ohsem laaaaa! Tadi kat bas pagi, bole keluar pulak lagu yang Anna benci then wani boleh main toleh toleh Anna. Mesti dia ingat Anna nak nangis taw. Hahaha bengong punya budak! Dah laa suka suki dia je skip 1st class sebab nak pegi saing ngan Anna. Adohaaai. K semalam ada orang tanya Anna sape budak yang Anna gaduh tu. Anna macam nak cakap, macam taknak. Serba salah pulakkk. Sebab budak ni kawan dia, so Anna taknak laaa ape ape jadi kan sebab budak ni buat hal ngan Anna je. Ngan naz dia okay jea. Bila Anna ngadu ngan wani, wani cakap suro cerita je biar dada kau tu lapang sikit. Hahah sioot punya wani. Wani tak paham sebab kau takde kat tempat aku. But at the same time Anna nak sangat story kat dia tapi tu laaa. So kesimpulannya maafkan Anna.


- Thanks for Reading . Do Like and Comment :) -

2 orang support Anna :):

rinoa squall said...

Kuatkan semangat..insya Allah, semua dugaan ada hikmahnya...

Nazhif tarmizi said...

amboi . kan dah kantoi dengan abang . tell me what's wrong with you and that 'anonymous' person okay . you got your time

Post a Comment

ORIGINAL BLOG AND COPYRIGHT by SITI RUZANA