Monday, 16 September 2013

Silent is more better


Yeaahh hari ni hari yang paling Anna tak suka sebab kena balik hostel n kena pergi kolej setiap pagi. Err very annoying! Kalau boleh Anna nak je class Anna belajar kat kawasan hostel jea. Malas nak pergi kolej tabung haji tu. Malas nak nampak semua student kat situ. Malas nak terserempak dengan budak yang perasan bagus tuh. Malas malas dan malas! Jenis Anna kalau satu hari tu terserempak dengan budak "besar" yang dah buat taik ngan Anna, konfem mood mesti macam puting beliung punya. Malam nanti mak hantar balik and for sure mesti melalak punya laaa. Cume takdelaa tacing depan diorang. Time dah salam salam ngan mak abah then dorang akan pesan kat Anna dan bila dorang mula bergerak balik , yeahh saat ni laa air mata mula nak main acah acah ngan Anna. Hahaha lagi pulak tu kalau teringat "peristiwa bodoh" dengan someone tuh, fuhhh lagi laaa laju je ni haaa. For the first time , Anna benci giler sekarang kalau dengar lagu Hyper Act-Hanya Aku tu. Dulu hari-hari Anna bukak sampai roommate pun dah naik muak but now, benda dah lain. Haa dan nak dijadikan cerita, tadi kantoi ngan dia pasal Anna tipu dia tuh. Ye memang Anna ade tipu tapi Anna tipu pon sebab benda ni ade kaitan ngan orang-orang yang dia kenal. So taknak laa burukkan lagi keadaan right. So just silence. Ok maafkan Anna.


- Thanks for Reading . Do Like and Comment :) -

1 orang support Anna :):

Isabel Diaz said...

Saya pun sama. Kalau tengok musuh saya pagi2, memang berterabur mood saya nak belajar.

Post a Comment

ORIGINAL BLOG AND COPYRIGHT by SITI RUZANA