Wednesday, 18 September 2013

Pengajaran


Dua tiga menjak kebelakangan ni, hostel tempat Anna ni dah kecoh dengan gambar siswi dating dengan siswa dekat cafe. Dan warden kitorang yang kitorang panggil "ibu" dah upload dah pun gambar tu kat page asrama kitorang. Dan sejak tu laaa habis kecoh satu kolej. Jadi famous kau budak tu. Hahaha. Bila Anna sendiri yang tengok, Anna sendiri yang malu sebab Anna pelik + heran. Haa Anna kadang nak je tanya dorang ape yang dorang pikirkan mase tu ea. Macam seolah-olah dah tak bole berpikir dah. Kebanyakan komen-komen kat gambar tu pon ada yang positif , n ade jugak yang negatif. But its normal laa kan komen komen yang sedemikian. Biar buat dorang tu terasa sikit. Anna baca ngan roommate Anna komen-komen dorang pon dah tergelak sendiri. But at the same time laaa, Anna malu jugak. Sebab dah ramai senior yang pandang serong kat kitorang hanya sebab sekeping gambar tu je. Kadang geram jugak, pasal dorang kita sekali dibabitkan disebabkan sama sem. Then malam tadi, ibu dah panggil pasangan paling "sweet" katanyaaaaaa gi jumpa ibu. Ape lagi kena kaunseling laaa tu rasa. Hahaha. Anna heran laa tengok dorang ni seolah-olah macam baru nak couple. Macam baru rasa hidup bebas dari family. Kalau kata kasarnya macam "Harukkkk sangat" . Hahah. Memang kita tak bole nak judge orang tapi apa yang dorang buat tu dah melampau sangat laa tuh. Dah memang patut di judge pon. Haha. Anna kalau jadi "perempuan" tu, laki tu dah berani pegang pegang macam tu, errrr mang tak lerr. Sorry to say okay. Dan mungkin ada hikmahnya kenapa Anna boleh masuk sini. K assalamualaikum.


- Thanks for Reading . Do Like and Comment :) -

1 orang support Anna :):

Isabel Diaz said...

Tak malunya. Kot ya pun nak dating, carilah tempat strategik sikit. Hihi.

Post a Comment

ORIGINAL BLOG AND COPYRIGHT by SITI RUZANA