Saturday, 6 April 2013

Family Trip Tomorrow


Hey u ollsss whatsapp ? Hahah perasan speaking rite ? Okay act , besok mybe Anna tak akan on blog ni pasainyaaa besok pas subuh family Anna nak gerak pi KL. Then siang tadi, macam biase laa mak kan, kecoh suh buat tu laa ni laaa. Kitorang kalau jalan jauh memang selalu bawak bekal. Bekal yang dah familiar sangat laa mak buat kan kalau pi jalan jauh ialah lontong. Wahh sedap tak ? Sedap tak ? Hahah. So tadi petang Anna ngan mak gi Mydin tuk beli barang-barang yang nak buat masak besok pagi then yang Anna plak of course laa pi cari jajan tuk makan kat dalam keta. Act, besok kitorang pi KL sebab ade kenduri kahwin kat sana. Then after kenduri tu, baru kitorang pi jalan-jalan area KL pulak. Kira 2 in 1 laa ni. But now plan kitorang mybe pas jalan kat KL, kitorang nak singgah Nilai or Melaka laa camtu. Sebab akak kan nak kawen bulan 12 ni, so kitorang kena laa cari baju kurung sepasang kan. Maklom laa akak nak sponsor, so kitorang on jelaaa. Hahah >< So menu yang mak nak masak besok ialah rendang , sambal kacang , dengan sambal goreng. Fuhh memang giler kan. Dah macam raya plak kan. Hahah. Okay laa Anna nak out dulu. Maybe next time Anna akan upload gambar kitorang mase kat sana. Heheh. Byee Assalamualaikum :)


- Thanks for Reading . Do Like and Comment :) -

4 orang support Anna :):

Rieyn Anna said...

semoga selamat sampai ke destinasi nanti ye..:))

Nao Mei said...

nak mentak bungkus menu tu..hihi..nampak sedap je bunyi tu..hihi

Isabel Diaz said...

Seronoknya..

nadia hikari said...

kita sama sama gi holidayy laa . nadia pun baru balik dari holidayy nii

Post a Comment

ORIGINAL BLOG AND COPYRIGHT by SITI RUZANA