Saturday, 20 April 2013

Hadiah Beg from My Beloved Sister


Hye korang ! Lame nye Anna tak update kan ? Wahahah now daa busy laa :( Cehh busy laa sangat . Hahah ops sebelum terlupe Anna nak promote satu lagi Mini GA yang Anna ade sponsor ><  Ni haa --> http://beyondtotheinfinity.blogspot.com/2013/04/mini-giveaway-by-fly-high.html . Sape belom join tuh , meh laa join. Due date dia 11 Mei taw ! So now Anna nak story pasal life Anna pulakk , okay 18 April harituh merupakan birthday mak Anna. So kitorang jz celebrate ala kadar jea. Tu pon jz dinner kat sebuah restoran.  Then dah alang-alang , kitorang sambut birthday abah sekali walaupon dah terlepas. Akak Anna ade laa belikan kek dan present tuk mak ngan abah Anna ni. For mak Anna , akak belikan kasut , dan tuk abah pulak , akak belikan baju berkolar. So bile dah balik rumah , mak pon try kasut tuh , tp malangnye tak muat . So besok nye akak tukar laa kasut mak tuh. Bile balik rupe-rupenye akak pun ade belikan Anna beg baru. Dia cakap beg tuh sempena Anna dapat 2A dalam spm. Hahah 2A jea ea. Tu pon BM ngan SN. yang lain dpt B n C jea. Lahai terok nye -.-  Hahah so ni lah beg yang Anna maksudkan tuh ><

\

Hahah bagus jugak akak Anna bagi beg ni . At least bole jugak pakai kalau Anna dah kat U nanti. Hahah perasan jea >< Doakan laa yea :) Hehe okay laa Anna out dulu. Byee Assalamualaikum :)


- Thanks for Reading . Do Like and Comment :) -

4 orang support Anna :):

Nana Liena said...

bagi ibu surprise n dapat juga surprise gift dari akak ea..hehe..inshaAllah mesti masuk punya la U..hehe

Isabel Diaz said...

CANTIK BHA BEG TU (^_^)

Lelaki Ini said...

untunglah sp dpt.

Siti Ruzana said...

Heheh terima kasih. hope dpt masuk U :) pray for me yaa ><

Post a Comment

ORIGINAL BLOG AND COPYRIGHT by SITI RUZANA