Friday, 26 April 2013

Fenomena " Keek " Semakin Berleluasa


Hye bloggers ! Kite berjumpa lagi nampaknye. Hihi so based on the picture above, korang mesti dah taw Anna nak cakap pasal ape kan? Haa for your information, negara kita sekarang ni tengah hangat dengan satu lagi aplikasi baru yang dipanggil " keek ". Macam sebelum ni, kita ade aplikasi seperti instagram right ? Tapi ape yang membezakan , cume instagram ni for kita share pictures only. So memang bagus laa kalau sesape yang minat dengan photographer tuh kan. Sumbat jea gambar tu kat insta ni. Tapi yang keek ni pulak, dia merupakan satu aplikasi untuk video jea. Selain tuh memang tak boleh. Alah dia lebih kurang macam YouTube laa. Anna taw pasal keek ni pun pasal nye, kat twitter , ramai artis yang upload video diorang dekat keek ni haa. Kalau tak, sampai kiamat laa Anna tak taw. Hahah :D So nak dijadikan cerita, tadi Anna baru jea buat account keek. Tengok diorang buat macam best jea kan. So Anna buat laa. So sesiapa yang ade keek , bole laa follow Anna. Kat sini taw --> www.keek.com/iAnnaLeww_ :) For surely Anna akan follow korang balik. Cume tuh laa kan, biase newbie ni mang susah nak cari friend right ? For username Anna tuh, Anna memang sengaje letak name AnnaLeww tuh. Pasalnye Anna taknak letak name sebenar Anna. Biarlah rahsiaaaaaa ~ Hahah. So for my first keek today , Anna ade upload video yang lame. Video ni mase kitorang pegi camping last year. Mase tu time malam kebudayaan. So kitorang punye facilitators yang hensem dari UTM ade buat persembahan nyanyian for kitorang. So ape lagi rakam laa kan. Buat kenangan katekan. So tunggu ape lagi, jom lah tengok. Tapi sorry laa kalau suara tak dengar sangat :( Heheh ><


- Thanks for Reading . Do Like and Comment :) -

1 orang support Anna :):

Nao Mei said...

hahah..tunggu ada masa nak buat keek juga...takut2 tak terlayan keek cik akak lak dear :)

Post a Comment

ORIGINAL BLOG AND COPYRIGHT by SITI RUZANA