Thursday, 28 February 2013

Semakin Dekat Bulan 3 , Semakin Hampir Result SPM

Taraaaa! Doakan Anna dapat ape yang Anna mohon ni kay ? Hiii 
Ehh hye u all :* Hahah tergedikkk plak >< Sekarang ni dalam mase bape jam jea lagi dah nak masuk bulan 3 kan ? Pejam celik pejam celik dah nak dapat result SPM -.- Ohh my God , tak saba nak dapat result tapi at the same time rase cuak. Aduhhh mintak-mintak laaaa result Anna baik eh sebab Anna dah ade perjanjian ngan mak, kalau bagus jea mak bagi IPad woooo >< Anna taw ramai yang dah ade sekarang, tapi ade ku kesah ? -.- Hahah . Then dari tuh ari lagi Anna dah selesai mohon UPU taw. See ? Betape excited nye nak masuk U ? Hahah. Peduli ape Anna walau pun tak dapat result lagi kan. Janji kita dah berusaha. So just leave it to Allah jea. Sebab cuma Dia yang tahu ape yang terbaik tuk diri Anna ni. Kalau korang tengok gambar kat atas tuh, mesti korang pelik kenapa Anna mohon sume pengurusan. Sebab nye kan, jujor laaa eh Anna ni tak ade cita-cita sebenarnya. Yang Anna taw Anna nak dapat kerja bagos. Ntah laaa Anna tak minat sangat laaa bidang-bidang macam doktor ke, guru ke, ape pun laaaa. Anna lagi suke keje yang ala-ala kat office gituh >< Thats why laa Anna mohon pengurusan. Hihi. Haaa yang korang ni dah mohon belom? Kalau dah, share laa sikit ape yang korang amek tuh.. Mane taw bole same tempat. Hahah. Okay laaaa thats all for today. Byeee Assalamualaikum :)


- Thanks for Reading . Do Like and Comment :) -

5 orang support Anna :):

Aenn Athirah said...

Hai..singgah sini.. dah nk kuar pun result spm.. kejap aje..dup dap dup dap jantung nih.. sy dh isi upu.. tapi bcoz nk asasi bidang farmasi, xde byk sgt pilihan..sbb kalau boleh xnk pilih diploma..pilih 4 aje dpd 8..yg star aje..adui..risau la..btw, gudluck eh for the result.. =)

Puteri Nur Hidayah said...

samalah debor jugak nie.. Huhuuu.. :'( Talking bout UPU, puteri bnyak pilih bdang kjuruteraan kat UTM & UiTM. T kalau brkesemptan bleh jmpa kat sana.. HOHOHoo..!!

#Btw, pu3 dh follow sini dah.. :D

Siti Ruzana said...

@Aenn Athirah Hahah dupdap2 kan. ehh tp nape taknak amek diploma? mmg tuh utk lepasan spm kan. tp betol laaa bidang farmasi tak byk pilihan. btw gud luck jgak yea ? dah dpt result, habakk laaa sini. hehe >.<

Siti Ruzana said...

@Puteri Nur Hidayah wahh amek kejuruteraan laaa >< tp kalau dah minat, okay laaa tuh. Hoo mintak2 laaa boleh dpt tmpt same :D Hahah btw gud luck ea ? dpt result habakk laaa sini eh ? hihi

Aenn Athirah said...

@Siti Ruzana Yup. Akak-2 Aenn tak bagi. Diorang cakap rugi. Sbb asasi ni jimat stahun. Kalau diploma lambat ckit. entah la. takpe nanti nak tgk result dulu camne. then. boleh tukar balik. hehe. Aenn pun sbnarnya x sure nk jadi ape.. famili suh amik farmasi. so, okey..hihi. Nanti dh kuar result 20.03.2013 nih, Aenn bagitau eh.. =)

Post a Comment

ORIGINAL BLOG AND COPYRIGHT by SITI RUZANA