Tuesday, 12 February 2013

Engagement Day

Hai Assalamualaikum :) Tadi Anna bangon pukol 12. Hahah tu pun nak bangga kan -.- Bangon lambat tu bukan sengaja, tapi sebab semalam my 1st sis tunang. Pehh dia punye penat Allah je tahu. Ni baru jea tunang belom kawin lagi. Aduduh. Yang macam Anna kelakar, selama ni Anna tengok orang lain jea yang tunang. Tapi  bile semalam akak kita sendiri yang tunang macam tak percaya plak. Yang geramnya semua sedara dah mula attack Anna ngan akak Anna yang 2nd tuh. Diorang asep cakap jea " haa lepas ni Zila ngan Anna laa pulakk ". Ish geram betol laa. Mentang-mentang Anna tengah tunggu result, saje je nak provoke Anna. Haihhh -.-Tapi semalam mase akak tunang, dah macam artis tunang plak. Mane taknye sedara Anna amek gambar semua dah pakai DSLR. Hahah. Sampaikan semalam ade makcik Anna cakap ape, " niat baru nak amek gambar, tapi bile semua dah pakai Canon macam malu pulak nak pakai camera kecik ni ". Hahah >< APTB laaa. Dan semalam majlisnya berlangsung dalam keadaan hujan. Hmm hujan rahmat laa tuh. Aminnnnn~ Hm okay laaa taknak cakap banyak. Korang tengok laa eh barang hantaran dari pihak kami. Itulah hasil kerjasama dari kami 3 beradik. Hahah. 



                                      






Ni apea ? Sirih Junjung laaaa ><


Soo tulah yang telah kami berikan kepada pihak lelaki. Sekarang kita tengok pulak sape yang banyak memberi idea dalam memilih barang-barang ni semua ..



Okay mehh Anna perkenalkan sorang-sorang . Yang kiri tuh saya laa ( Siti Ruzana ). Yang tengah tu my 1st sis laa yang tunang ( Siti Ruzita ). Dan yang kanan tuh my 2nd sis ( Siti Ruzila ). Haaa best tak name kitorang. Name ni abah kitorang pikir selama 7hari 7malam taw. Kahkahkah >.< Hmm okay laaa ni jea yang Anna nak tunjuk. Byee Assalamualaikum :)




                                                    







- Thanks for Reading . Do Like and Comment :) -

2 orang support Anna :):

Norazilah Abdullah said...

Wahhh! congratz to ur sis dear ;) . anna bile lg ? hehe

Siti Ruzana said...

@Norazilah Abdullah Hahah banyak laaa. Result pun baru nak kuar besok. heheh

Post a Comment

ORIGINAL BLOG AND COPYRIGHT by SITI RUZANA