Saturday, 12 January 2013

Tergolek - Golek

Ohhh Man , Melting :)
Hai Assalamualaikum :) Hurm arini banyak story. Tapi takpe citer satu satu dulu eh. Hahah. Btw semalam Anna gaduh ngan mak :( Hurm ape nak buat benda dah jadi. Sebab ape taknak laa Anna citer. Tak baikkk. Adea citer yang kite boleh share ngan orang dan ade jugak yang kite kene rahsiakan. Tadi petang gi Tesco ngan membe sebab nak cari keje. Hahah lepas benti keje ni, rase bosan pulakk duk rumah. Tepu giler otak. Maybe sebab dah pena keje, dan dah pena tengok ramai orang. Then tetibe duk ruma goyang kaki. Huhh macam something wrong somewhere laa. Hahah. Nak cari keje ni susah jugak ekk rupenye. Tapi tadi kan, mase tengah jalan tu, adea ramai promoter tesco ni taw. Dorang ni kira promote barang-barang tesco lerr. Tapi kebanyakkan promoter diorang, banyak budak budak yang baye Anna. Kitorang pun dengan selamber nye laa jalan jea. Then dari jauh lagi kitorang dah perasan yang dorang tengok kitorang sambil tawe tawe camtuh. Yang Anna ni dah cuak laa. Yelaa mane tawu zip seluar terbukak ke, ape ke kan, kita mana laa tawu. Takkan nak check time tu jugakk. Maluu aahhhhh. Hahaha. Kebetulan adea geng Anna sorang pun keje promoter tu jugakk. Dia pun ade rekomen kat Anna, tapi masalahnye Anna tak boleh masok laa keje-keje macam tu. Kene diri 24 jam. Anna tak biase. Sebab tuh Anna nak cari keje yang ade kedai. At least ade laa jugak port kite sendiri kan. Daripada promoter yang berdiri macam orang ngokk jea. Oppss! Sory. Hahaha.Tadi dah dapat apply satu keje. Kedai ubat kalau tak silap. Brand Cosway tu. Hahah korang mesti tawu kan. Mintak-mintak laa boleh dapat kat situ. Yelaa kedai dia pun tak ramai sangat orang. Anyway perkara yang menghappykan Anna berlaku time maghrib tadi. Huhuhu. Anna bukak laa FB, then korang tawu tak? Crush Anna mase kat tempat keje lame tu boleh poke Anna. Ya Allah! Rase macam nak golek-golek jea badan ni. Pehh mang happy tak terkate laa kan. Selama ni Anna pun ade niat jugak nak taw FB dia, tapi taktaw carenye. Hihihi. Anna pun ape lagi, teroslaa godeh godeh FB dia. Hahah jakun laa katekan. Mase Anna taktaw yang tu dia, dia pakai DP tunduk bawah aw. Tapi tak nampak muke. Tapi tu lah, mase tu hati Anna pun daa teringat muke dia taw. Sekali biler bukak album dia, haihh kan betul ade gambar muka dia yang depan-depan. Hahaha. Anna pun teros jea laa Like walau pun tak frend lagi pun kat FB tuu. Tapi sebab dia public ann, so boleh je tengok. Pastu tak lame tuh, Anna stalk lagi FB dia, dia dah tuka DP gambar yang Anna like tadi. Hahah sukenyer sukenyer. Astagaaaaaaaaa. Gediknye aku >.< Hahah. Mase tengah syok-syok godeh FB dia tadi, Anna pun bace laa komen-komen orang kat gambar dia tuh. Mase ni laaa Anna terkejot berok giler tahap babun laaa. Nak taw tak? Yang balas-balas komen ngan dia tuh, budak yang pernah Anna contact. Astagaaaaa kecik giler kan dunia ni. Dorang boleh satu sekolah pulak tu dulu. Allah Hu Akbar. So now memang dah terbukti yang bumi ni memang bulat. Anna memang betul-betul tak sangke laaa. Sebab budak yang pernah contact ngan Anna ni, orang yang Anna penah sakitkan hati. Adohhhhhh memang giler laaa. Btw besok Anna nak tengok ape tindakan dia yang seterusnya. Hohoho. Hati senangggggg. Haihh okay laa Anna nak tidoo dulu laa. Sekarang jam pun dah menunjukkan pukol 2.10 pagi. Hihihi. Byeee Assalamualaikum Crush :)


- Thanks for Reading . Do Like and Comment :) -

0 orang support Anna :):

Post a Comment

ORIGINAL BLOG AND COPYRIGHT by SITI RUZANA