Tuesday, 8 January 2013

Holiday @ Bukit Gambang , Pahang

Kami Sekeluarga :) Anna yang Baju Biru tuh. Hehe >.<
Hai Assalamualaikum :) Rasenye dah lebih 3 hari Anna tak update kann. Huu sedih nyer. Mane taknye tu ari laptop problem. Boleh masok virus laa pulakkk. Then besok nye kitorangg gi holiday kat Bukit Gambang, Pahang :) Whoaaa banyak syokk tu. Kat sane banyak giler game dia. First Anna ngan akak - akak Anna jea yang main gelongsor. Mak ngan Abah tak berani nak naik. Hahah. Then bilea diorang tengok kitorang landing kat air tu okay okay jea, diorang pun nak naik jugakk. Hahaha. Soo naik laa satu pelampung lima orang. Hahah dahsyat ann ann. Yang kelakarnya time kat corner tu mang seram giler laaa. Rase macam nak tercabut dohh jantung ni. Yang mak Anna daa pejam mata jea ann. Dia tak berani nak bukak mata. Kahkahkah senget giler mak Anna. Kat situ mang suara kitorang jea laa yang kuat macam nak rak. Adoyy sengal. Yang abah Anna rilex giler. Sepanjang turun gelongsor tuh, dia boleh senyum jea. Macam takde ape berlaku. Hahah. Tapi bilea daa landing baru tawu yang abah Anna tu cuak jugak. Hahah dia cakap dia daa terpikir kalau benda tu tetiba terbalik ke, macam mane laa nanti. Hahah APTB laaa. Besok pagi time breakfast kitorang buat cam kat rumah. Kitorang main amek jea makanan. Yelaaa dah laa kita bayar sorang RM24. Memang patot pun kan. Hahah. Makan sampai dah tak boleh masok dah perot. Macam-macam. Sampai kan adea family yang datang lambat dari kitorang pun , diorang yang dulu abes makan. Hahaha. Pelik-pelik jaaa. After breakfast, kitorang pegi duduk kat mesin urut Gintell tuh. Hahah geli giler time dia urut kat belakang badan. Dah laa badan kitorang ni rase tulang jea. Hahah. Yang paling terok ann, sepanjang 2 hari kat Resort tuh, kitorang tak sikat rambut. Hahah masing-masing boleh tak bawak sikat. Nak dijadikan cerita, nak beli kat kedai, sikat boleh abes laa pulakk. Macam tutttttt kan -.- Time kitorang nak beli, time tu laa nak abes ann. Errr APTB. Hahah. Time nak balik sempat laa jugak kitorang belikan souvenier tuk kawan-kawan. Tapi apakk laa mahal giler. Kechain dia yang paling murah jea dah RM4. Oooo mang harem betol laa. Hahah. Pastu muka budak laki yang jaga cashier tu cam muka mintak kaki -.- Macam bagos jea kan. Pikir kitorang nak sangat laa beli. Hishhh ! Total kechain yang kitorang beli jea dah RM 68. Hahah kalau beli barang dapur tuh, daa dapat satu troli rasenye. Kahkahkah. Tapi yang kitorang tak puas hati, bilik dia tak memuaskan laa. Lagi best yang kat Desaru. Mane taknye, time kitorang balik dari mandi-mandi, kitorang nampak pekerja yang kemas-kemas bilik tuh tengah melengkor pulakk. Boleh main handphone lakk. Yang kelakar nye, pekerja nye tuw macam budak-budak lagi. Macam baye Anna gitu. Hahah memang sah laa tak boleh harap -.-' Hmm okay laaa Anna nak out dulu. Byee Assalamualaikum :)


- Thanks for Reading . Do Like and Comment :) -

0 orang support Anna :):

Post a Comment

ORIGINAL BLOG AND COPYRIGHT by SITI RUZANA