Sunday, 13 January 2013

EX oo EX

Jyeahhh ! Erase u in My Life :)
Hai Assalamualaikum :) Hari Ahad biasenye hari yang membosankan. Hmm maybe. As usually hari-hari Anna akan stalk FB crush Anna. Hahah nak tego takot laa. Kahkahkah. Btw, dua hari kebelakangan ni Anna rase pelik sangat. Pelik ape taw, pelik sebab Ex Anna yang sebelum-sebelum ni semua contact ngan Anna balik. Rase musykil pun ade jugak laa. Okay yang first Ex Anna mase Anna sekolah dulu. Kitorang couple tak sampai seminggu kot. Sebab Anna dengar banyak cerita negative pasal dia. Sooo ape boleh buat. Tapi tu ari Anna ade nampak kat FB dia dah ade awek baru. Dah ade relay baru. Hmm padan laa dia dah tak contact Anna. Biasenye dulu-dulu kitorang contact jugak as kawan walaupun dah putos. Tapi mase Anna nampak relay dia tuh, Anna takde rase pape. Anna rase hepi laa sebab da lame jugak dia single. Tapi yang Anna pelik, girl dia tuh quite sexy laa jugak. Anna terkejut jugak sebab mak dia ni orang yang baik-baik. Tapi Anna takde laa tanye dia pape. Biarlah hak dia kan nak memilih. Kita ni mampu doakan yang terbaik je lah untuk dia. Then tak lame tuh dia tetibe contact Anna balik kat phone. Kat FB pun dia dah semakin beramah mesra ngan Anna. Hahah Anna pun adea macam rase pelik jugak tapi biarkan jelaa. Sekali Anna pun bukak laa FB dia, rupe-rupenye dia dah single balik. Hooo padan laa cari Anna balik -.- Kalau tak tadea maknenye nak tego-tego Anna kat FB ni. Tu ari dia ade SMS Anna, kebetulan ade satu mesej tu Anna terlupe nak reply, then dia mesej Anna cakap, " hmm dah taknak layan kite lah tu " :( Alololo sedih nye lahai. Tapi sory laa Anna pun dah ade life Anna sendiri. Sory again yaaaaaa :) Dan ni story pasal Ex Anna lagi stu. Dia ni pun kira Ex yang baru laa. Hahah. Kitorang couple mase bulan 7 dan couple sebulan jea. Hohoho. Tu pun sebab perangai dia. Opss! Sebenarnya dah lame Anna suke kan dia. Sebab Anna suke tengok muka dia. Memang taste Anna lah. Hahah. First terjadinya relay kitorang ni, dia chat Anna kat FB. Anna pun syok laa kan. Mane taknye orang yang kite minat chat ngan kita. Gilerr wooo >< Hahah. Bile dah chat chat tuh, dia tetibe cabar Anna nak buat Fake Relay. Anna pun satu. Anna ni memang pantang dicabar. Sooo Anna pun terima laa. Sejak tu lah kitorang start tukar tukar nombor. Then berkenalan macam biase. Tapi kan kitorang punye relay ni pelik sikit taw. Kitorang takde pun declare relay kitorang as dah couple. Takde same sekali. Tapi hubungan kitorang macam orang dah couple. Maklomlaa first first kenal, semua wangi. Yea takkk. Kentut pun wangi. Then dah lame tuh, Anna mula taw sikit-sikit perangai dia ni. R4upenye dia ni panas baran. Tersangat-sangat! Sampaikan ade time kitorang gadoh tu, dia boleh maki-maki Anna macam Anna ni lelaki jea. Dia tak terpikir ke Anna ni pompuan. Pompuan ni dah laa sensitive. Mase tuh Anna boleh tahan lagi. Pastu kali kedua gadoh, punnn same jugakk. Anna siap pesan lagi kat dia, kalau nak marah jangan lah sampai tengking-tengking kan. Dia sape nak maki Anna. Sedangkan family Anna sendiri pun tak penah nak maki-maki Anna. Tu yang Anna terkilan sangat-sangat. Bile dah lame pikir, Anna buat keputusan nak putos ngan dia. Anna dah tak kesah dia nak maki ke ape ke, lantak same dia laa. Anna putos ngan dia pun kat FB. Anna IM dia n juz cakap " Kite Putos ". Woahhh giler tak giler ann. Hahah. Tapi kitorang still friend kat FB. Dan Anna pun ade ikuti petkembangan dia. Tak lame tuh, dia adea girl baru. Tapi yang paling Anna terkejut, diorang couple sekejap giler. Sebab mase diorang couple, diorang mang mesra laa Anna tengok. Siap tuka DP same-same kan. Soo Anna pun tak suspect pape laa. Adohai. Tapi Anna dapat rase yang pompan tu putos pun sebab perangai Ex Anna ni yang dia tak boleh tahan. Cume pompan yang betol-betol kuat jea boleh tahan ngan perangai diaaa. But not me -,- Lepas diorang dah putos, tetibe dia ni chat ngan Anna balik setelah lame dia tak tegor Anna. Tapi sory laa Anna tak boleh nak layan balik. Sebab benda yang Anna dah ludah, Anna tak akan same sekali jilat balik. Harap maaf :) Dan the moral of this story is " Tak semua orang yang mempunyai rupa paras yang baik, memiliki hati yang baik jugakk " :) Harap korang paham dan tak akan ade sesape yang terase yeaaaaa. Heheh. Byeee Assalamualaikum :)


- Thanks for Reading . Do Like and Comment :) -

0 orang support Anna :):

Post a Comment

ORIGINAL BLOG AND COPYRIGHT by SITI RUZANA