Thursday, 3 January 2013

Penganggur Terhormat

Rindu Cikgu-Cikgu Niii :(
Hey Assalamualaikum :) Arini baru bolea nak update. Semalam nak update tapi line wifi lempem. Maklomlaa hujan + tak bayar lagi. Hahah. Sengal ann. Semalam happy giler bhai sebab last kerja kat kedai nyonya kedekuttttt tuh. Err menyampah giler. Yang tak boleh blah semalam, bos adea suh Anna cuci kan baldi yang adea air kotor tuh. Dia siap dah bagi kain buat cuci. Tapi Anna lupe pasal kain tuh, Anna pun teros laa buang air kotor tu kat toilet. Sekali nampak kain tu pun ikot masok lubang jamban tuh sekali. Hahah sengal giler. Balik kedai buat muka line clear. Hahah APTB. Tadi ann nak taw tak, Anna bangon tidoo kul satu! Anna pun terkejut gak. Ntah setan ape ntah yang dah sampok badan ni sampai bangon kul satu. Ahahah. Bangon bangon jea teros cepat-cepat kemas rumah. Yelaa mak dah nak balik kejea. Mamposs laa Anna kalau kantoi ngan dia. Kahkahkah. Mentang-mentang laa keje straight dua hari, penet dia macam orang baru balik PLKN pulakk. Hahah senger giler aku. Lepas dah siap kemas, baru laa sarapan. Hahah sarapan pukol satu bhaii. Macam bongokk jea ann. Adohai. Then bukak movie cerita ' Aku Terima Nikahnye '. Maklomlaa baru beli semalam. Tapi bilea ditengok, rase menyampah pulakk. Banyak adegan pelok-pelok jea. Ish kalau Anna bini si Ady Putra tuh, da lame ganyang si Nora Danish tuh. Gedikk giler! Hahah sebenarnya Anna jelessss. Hohoho. Pastu tadi petang tengok cerita ' Setia Hujung Nyawa ' yang dekat tv3 tuh. Wahhh banyak syokk wooo itu cerita. Itu hero aaa, banyak hensem wooo. Heroin dia pun manyak manyakkkk cantik maa. Waduh waduh. Feeling abes sihh Anna. Hahaha. Dah tu boleh pulak cerita tu, heroin dia kene kawin pakse mase umur dia 18 tahun. Ehem ehem macam Anna lah. Hahah tu yang terberangan sekali tuhh. Kahkahkah. Gatalnye aku. Hihihi. Btw laki tuh memang awesome. Adea ciri-ciri my favourite men >.< Hahaha. Tak dapat bayangkan kalau sekarang Anna kene kawen pakse macam dalam cerita tuh. Dah laa tak pandai masak, pemalu pulakk tuh. Wakakak. Mesti kecah habes. Adohai. Then tadi mak kecoh giler pasal akak nak tunang bulan 2 ni. Macam dia pulak yang nak tunang. Akak pun steady jea. Hahah. Tapi yang paling Anna tak suke, akak dah bagi job kat Anna yang Anna kene search gambar-gambar batang hantaran yang cantik-cantik. Adohai rajin pulakk laa Anna bab bab macam ni. Errr taksuke taksukea! Btw besokk nak cari barang-barang yang nak dibawa mase holiday nanti. Yahoooo! Tapi kesian kan kitorang, nak p holiday pun kene tunggu time dah bukak sekolah. Maklomlaa hotel penoh. Hahaha sengal ann. Hmm okay laaa dah cukup ntok arini. Byeee Assalamualaikum :)


- Thanks for Reading . Do Like and Comment :) -

ORIGINAL BLOG AND COPYRIGHT by SITI RUZANA