Wednesday, 2 January 2013

Now i'm a Little Bit Blurr

Hahah Like Me :)
Hai Assalamualaikum :) Arini Anna kerja. Adea peristiwa syok tadi. Hahah. Tadi pagi ann mase Anna tengah serve customer, adea dua orang mamat ni, tengok Anna macam nak telan kan. Macam orang jakun tak pernah tengok orang. Hahaha. Tak lame tu adea membe pompuan yang duduk ngan dorang tuw datang jumpa Anna. Dia cakap dia nak kenal ngan Anna. Hahaha tak boleh blah kan. Mane laa adea pompuan nak kenal ngan pompuan. Adodoh. Anna taw sangat laa trick trick budak budak ni. Kahkahkah. Dia nak nombor Anna tapi Anna tak bagi pun. Anna cakap biar Anna yang miskol dia. Tapi sampai sekarang pun Anna tak miskol. Haha. Tak lame tuh kan, adea membe dia laki datang panggil Anna kat kedai. Dia cakap membe dia tu bagi Anna coklat. Hahah selamber giler dorang. Dah laa ade bos Anna. Adohh Anna plak yang seram kan. Bile dia nak bagi tuw, anna taknak la kan. Dah la tak kenal, tetiba nak bagi coklat. Adohh, pastu membe dia boleh pulak tinggalkan kat atas meja tu jea. Senget  betol. Soo nak taknak Anna terpaksa laa jugakk ambik. Kahkahkah. Okay laa Anna nak tidoo dulu. Penat giler tadi ramai orang plak laa kan. Hihihi byee Assalamualaikum :)


- Thanks for Reading . Do Like and Comment :) -

0 orang support Anna :):

Post a Comment

ORIGINAL BLOG AND COPYRIGHT by SITI RUZANA