Wednesday, 16 January 2013

1st Beli Novel Pakai Duit Sendiri

Novel Rasa Paling Indah :)
Hai Assalamualaikum :) Tadi pagi Anna follow akak Anna pegi keje kat hyper. Tapi Anna port kat kedai kawan Anna. Naseb baik takde bos dia. Tapi tadi datang pun sebab ade niat. Apea niat tuh? Hahah biar Anna jea yang tahu. Hihihi. Tadi datang-datang jea memang lalu kedai crush Anna. Tapi kali ni Anna jalan, Anna buat bodo jea. Anna pandang jea depan. Selalu nye macam dulu mase Anna keje, kalau lalu kedai dia, Anna mesti pandang kedai dia. So mate kitorang akan bertentangan laa. Hahaha >< Gatal kan Anna. But now, takde lagi. Dia sombong ngan Anna, dua kali ganda Anna sombong ngan dia. Kat Facebook pun tak reti nak bertegur sape. Yamg taw, cume poke-poke jea. Eee ape kes ntah. Nak cakap dia tak cam Anna, so buat ape dia nak poke Anna bagai. Takkan laa setakat muka Anna ni dia tak cam. Nampak no membongak. Hish pantang betol laa laki macam ni. Dia mesti nak Anna yang starting dulu taw. Contohnya nak Anna yang inbox dia cakap " Eh macam kenal lah " . Hahah sorilah nak Anna buat macam tuh. Mang taklaa. Then tadi pergi beli novel ngan akak. Sebelum gi kedai tuh, akak singgah kedai kawan dia sebab kawan dia tuh adea kad ahli kedai buku tuh. Soo dapat murah laa. Then baru laa Anna nampak kawan akak tu memang seksi giler. Dia keje kedai salun rambut. Tapi orangnye memang baik. Bile dah amek kad tuh, Anna pun cakap laa ngan akak yang kawan dia tuh seksi giler. Then akak pun cakap laa, haa kan tapi orangnye baik. Sebab tuh akak cakap tak semestinye orang seksi tuh jahat dan orang sopan tuh baik. Kadang-kadang boleh jadi terbalik jugak. Hmm ye tak ye ekk. Dah sampai kedai Anna pun pilih laa novel. Pehh memang rambang mate giler. Yelaa banyak oo nobel best-best. Pakal jea harge dia mahal, kalau novel tu satu RM5, dah lame Anna beli lima. Fuhh giler laa. Dah lame pilih, Anna pun adea pilih satu novel ni tajok nye " Rasa Paling Indah ". Citer ni pasal adea dua orang lelaki suke kat pompuan ni. Yang sorang belajar kat Mesir dan yang sorang lagi belajar kat New Zealand. Masalahnye yang mane pompuan ni akan pilih sebab pompuan ni dia belajar kat UIAM. Soo ape lagi? Out laa Anna nak sambung bace novel ni. Hahah. Nanti Anna bagi taw ea keputusan pompuan tuh. Hihih. Byee Assalamualaikum :)


- Thanks for Reading . Do Like and Comment :) -

0 orang support Anna :):

Post a Comment

ORIGINAL BLOG AND COPYRIGHT by SITI RUZANA