Sunday, 30 December 2012

Darah Menggelegak

I Love Them Very Much :)
Hai Assalamualaikum :) Arini perasaan bercampur-baur laa. Nak taw tak kenapa? Okay first tadi Anna memang bangon lambat gilerr laa. Mane tak nye, kerja dua hari berturut-turut. Soo amek kau, balas dendam laa nampaknye. Bangon-bangon jea mak dah buat soto nasi. Perghhh! Nyum nyum nyum~ Pastu mak boleh cakap apea taw, " Amboi senangnye hidup, bangon-bangon dah jumpa soto " Hahah sory mak. Mak ni macam tak paham aku jea. Kahkahkah. Pastu ajak mak gi farmasi. Then mak pun cakap okay laa. Cakap pergi lepas Zohor. Mase Anna tengah online dalam pukol dua tuh, mak mara Anna. Mak cakap kau ni nak pergi ke tak? Anna pun cepat-cepat laa mandi. Sekali bile dah mandi, mak tanye Anna, akak ikot ke tak? Anna cakap laa akak tak ikot sebab malas. Jadi mak laa yang kene drive. Soo bile mak tahu akak tak ikot jea, mak teros bagi alasan farmasi nye tutop laa, pening kepala laa, ape laa, itu laa. Anna ape lagi Anna punya darah dah naik kat kepala dah. Yelaa tadi dia yang beria mara Anna sebab Anna tak mandi lagi. Tapi bile dia taw akak tak ikot jea, dia pun malas jugak laa. Anna teros laa marah-marah. Masok bilik pun Anna hempas jea pintu tuh. Ish memang geram giler laa. Masalahnye Anna bukan mara sebab tak pergi, but Anna marah sebab daa banyak kali mak macam tu taw. Mula-mula jea beria ajak aku gi jenjalan. Then bila mood dia dah malas, mula lah bagi alasan bagai. Tu yang buat hati Anna ni sakit sangat. Masok bilik ape lagi, teros keluar laa air mata Anna an. Dah tak tahan giler. Barang-barang kat bilik sume Anna campak kat lantai. Tu memang tanda protes Anna laa. Sampai petang Anna tak kuar bilik. Then petang tuh, bakal abang ipar Anna datang. Hihihi. Tak lame tu baru laa Anna turun. Tapi tak bertegur pun. Sebab masih malu-malu lagi. Hahaha. Yang syok nye adik-beradik dia pun same macam adik-beradik kitorang. Kalau kitorang tiga perempuan, tapi dia tiga lelaki. Hahah tu name nye jodoh. Hahahah. APTB laa kan. Boleh pulak kebetulan. Sama macam mak ngan abah Anna laa. Masing-masing anak ke-empat. Fuyooo tu memang betul-betul jodoh tu. Kahkahkah. Okay laaa Anna nak online Facebook pulakk. Hihihi. Byee Assalamualaikum :)


- Thanks for Reading . Do Like and Comment :) -

0 orang support Anna :):

Post a Comment

ORIGINAL BLOG AND COPYRIGHT by SITI RUZANA