Thursday, 24 January 2013

Beli Novel Senyap-Senyap

Novel Dia Tak Tanya !
Hai Assalamualaikum :) Harini hm mood hepy tak hepy laa. Tadi Anna gi kuar ngan akak sebab dia suro teman dia cari barang tunang then gi jumpa wedding planner. Hm tak sangke Anna yang wedding planner dia tuh bolea tahan hensem. Wahh >< Tapi sayang laa sebab dia lembut sikit. Gaya dah macam laki tapi cara dia cakap lembut sikit laa. Pastu ade membe dia sorang tuh, giler laa muka bersih giler. Memang licin laa. Kalah Anna. Hadoyai. Tapi tuh laa dunia sekarang ni semua dah terbalik. Yelaa cer tengok chef kat Malaysia ni semua kebanyakan nye lelaki. Tukang makeup pun kadang laki yang lembut. Tak kisah laa diorang lembut ke ape yang penting diorang tuh asal lelaki. Yang peliknya mane pergi pompuan sume? Hahah. Pompuan sume dah jadi ahli sukan. Dah tak main laa bab-bab seni ni. Hihi. Contohnya Anna. Anna ni mane laa pandai bab-bab nak lukis bagai. Minat ape lagi. Hm mang takde maknenye laaa. Tadi lepas jumpa wedding planner tuh, Anna dalam hati nak sangat tengok crush Anna yang kat tempat kerja lame Anna tuh. Tapi Anna taktaw nak bagi alasan ape kat akak suh singgah kat situ. Hahah. Pikir punye pikir Anna dapat idea. Anna cakap Anna teringin nak makan waffles. Huh nasib baik memang ade jual. First tu akak malas jugak kan. Tapi Anna pakse jea. Hahah. Tapi yang kecewa nye Anna lalu depan kedai dia, dia takde laa. Hm taktaw laa dia pergi tandas ke ape kan. Hm Anna pun ngan hampehnya beli laa waffles. Then sementara nak tunggu dia buat tuh, Anna pegi laa beli novel. Hahah maklomlaa semenjak jadi penganggur terhormat ni memang bosan giler. Hahah. Anna pun beli satu novel ni tajok dia " Dia Tak Cakap! " Hahah kelakar kan. Anna memang nak cari novel yang tebal. Novel ni pun muka surat dia dekat 600 lebih. Hahah giler tak giler kan. Anna memang suke giler bace novel. Kadang kalau dah syok sangat bace novel, sampai kerja rumah pun tak terbuat taw. See betapa hebatnya penangan novel ni. Hahah. Then lepas dah beli tadi masuk kereta akak, Anna buat selambe jelaa. Novel tuh Anna sembunyikan kat tepi. Hahah. Bukan ape akak tuh da laa jenis yang skema sikit. Nanti ade laa dia cakap Anna ni suke baca novel cintan-cintan laa ape laa. Tuh yang malas nak dengar. Hahah. Hm okay laaa Anna nak baca novel dulu ea. Byee Assalamualaikum :)


- Thanks for Reading . Do Like and Comment :) -

0 orang support Anna :):

Post a Comment

ORIGINAL BLOG AND COPYRIGHT by SITI RUZANA