Wednesday, 19 December 2012

Sorry Friend

Poster Boys Over Flower :)
Assalamualaikum :) Arini mood Anna low sikit laaa. Mane taknye, Astro tak bolea bukak lagi. Ish cam nak hempok jea kan dekoder tu kat dinding. Memang hangin gilea laa tadi. Hmmmm, tadi Anna kantoi ngan Abah sebab bangon lambat lagi. Hihihi.. Semenjak daa tak sekolah ni, mata Anna da set tidor pukol 2 bangun kul 12. Hahaha.. taktaw laa apesal. Bilea daa plan tidoo kul 10, perghhh memang tak boleh lelap langsung. Terok betol laaa. Sebenarnya tadi satu hari Anna berfikir pasal sorang laki ni. Anna selalu jugak laa contact contact ngan dia. Tapi Anna jz anggap dia kawan jea. Tapi semalam mase tengah main mesej, baru Anna dapat tawu dia tu anggap Anna lebih dari sekadar kawan. Anna pun feninggg laa nak buat apea lagi. Ni pun satu hari Anna tak mesej dia. Anna taknak laa dia makin salah faham ngan Anna lagi kalau Anna still teruskan hubungan ni. Anna pun daa confuse ni taktaw nak layan dia camne lagi. Nanti kalau Anna cakap kan, takot dia kecik ati plak kan. So ni laa masalahnya sekarang, tak cakap salah, cakap pun lagilah salah. Adodoyyyy -.- Semalam dia adea mesej Anna cakap nak keluar minggu depan, Anna pun jz cakap okay sebab Anna anggap dia kawan jea. Anna sebenarnya dah adea crush Anna sendiri. Hihihi... Malu nyerrrrr >.< Tapi ntah laaa --'' Adoyy dah la dah la taknak cakap pasal ni lagi. Malu malu. Hahaha.. Tadi puas Anna tengok cerita korean kat youtube. Ni kira balas dendam laa sebab sebelum ni pakai broadband jea, so adea limit. Bilea dah pakai Wifi ni, haa amek kau jahanam Anna kerjakan satu hari. Hahaha.. Btw, films favourite Anna kan Boys Over Fliwer. Hihihi.. tengok ulang-ulang pun tarak bosan maaa. Maklomlaa hero dia semua hensem bhaii. 4 orang lagi taw. Mane adea citer yang adea 4 orang hero dalam satu citer? Hahaha thats why laa Anna minat gilea mampusss citer ni. Hihihi.. Okay abes daa citea. Hahaha.. Byeeee Assalamualaikum :)


- Thanks for Reading . Do Like and Comment :) -

ORIGINAL BLOG AND COPYRIGHT by SITI RUZANA