Sunday, 30 December 2012

Customer oo Customer

My Bestfriend , Nur Izzurin :)
Hai Assalamualaikum :) Tadi kejea, hmm boleh laa. First datang jea nampak muka crush -.- Tapi takde rase pape pun. Kerek gilea lah mamat tuh. Nyampah giler tengok. Macam nak bagi kaki ni jea kan. Senget. Kat kedai tadi time siang tak ramai orang. Lepas maghrib lagi lah. Kosong giler. Tapi tiba-tiba ntah adea angin sampok apea ntah, teros ramai plak yang datang. Fuhh berderet-deret orang datang. Sampai tak cukup tangan. Dengan karenah nye lagi yang macam-macam hal. Hii sabar jelaa. Then tadi petang, adea banyak mamat mamat laki masok kedai. tanya jea banyak, tapi tak beli jugakk. Saje jea nak permainkan Anna. Yang lagi best tuh, adea bangla kejea Mydin ni. Makan kat kedai mamak depan tu. Pastu main masok jea kedai. Macam tak nampak jea Anna duduk kat depan tuh. Rase macam tunggul. Eeee temper gilea. Pastu bilea tanye macam bodoh bodoh pulakk. Pilih cemin mate yang orang tua punye pulak tu. Yang warna gold gold tuh. Eeee double choyyy! Hahah. Yang tak boleh blah dia pilih yang pattern pompuan punye lak tuh. Sengal betol. Anna ngan boss Anna muka dah lain. Rase cam nak bagi siku jea. Hahah. Btw tadi gaji daa naik siket. Huhuh yelaa layan ramai giler tadi. Memang patot pun. Tapi sory laa boss, minggu depan saya tetap mau benti. Hahah. Okay laa mau overnite malam ni. Besokk tadea kejea. Sooo enjoy hari minggu Jyeahhh. Hahah byeee Assalamualaikum Guys! :)


- Thanks for Reading . Do Like and Comment :) -

ORIGINAL BLOG AND COPYRIGHT by SITI RUZANA