Friday, 28 December 2012

Kangen Samaaa Kamu

Rindu Geng Thieng Thoeng Crew :)
Assalamualaikum :) Tadi mase datang kerja tak lalu kedai crush. Bile buang sampah tak nampak pulak moto dia. Hm bilea pilir dia tak datang, rase takde mood plak nak keje. Hahaha. Tapi tiba-tiba mase tengah sibuk layan customer tadi, boleh pulak laa mata ni tiba-tiba nak tengok depan. Rupa-rupanya si crush tu lalu depan my kedai. Hahah memang teros giler otak ni. Sampai tak focus nak layan customer. Kahkahkah. Tadi masa maghrib, ada sorang laki ni mundar-mandir depan kedai Anna. Anna pelik jugak tengok. Yang sengal dia pun tengok tengok Anna jugak. Then, dia stop depan kedai Anna. Anna pun tanya laa ape yang patut pasal cermin mate. Tapi soalan dia takde kaitan langsung. Boleh pulak dia tanya " ni baru kerja ke? " " ni dah habis sekolah belom? " Nampak tak permainan dia kat situ. Geram gilea. Pakal jea adea boss. Kalau tak jangan harap Anna nak layan. Huh! Tadi dah lega sikit sebab dah cakap ngan boss nak benti minggu depan. Bukan apea, tak suke keje adea bos. Tak bebas. Tension gilea. Tengok muka dia pun lagilah. Hahah. Tapi yang bestnye boss Anna tu selalu belanja Anna. Macam tadi dia belanja CoolBlog. Hihihi. Anna jual mahal, tapi minom jugak. Yelaa dia dah belikan kan. Membazir plak kalau tak minom kan. Hohoho. Tadi kat hyper dah adea budak-budak pakai baju sekolah. Haha rasenya pergi beli buku kot tapi kene pakai baju sekolah lengkap. Hahah btw Anna teringat zaman Anna sekolah dulu. Adohh, padahal baru jea 2 bulan Anna tinggalkan sekolah tapi dah rindu membe-membe sume. Hihih >.< Okay lah nak berambosss dulu besok kene kejea lagi. Ohh soo malas -.- Kene bangon pagi lagi. Hii tapea tapea minggu depan last. Then nak pergi bercuti kat Gambang >.< Huu tak sabarrrrr. Heheh Byee Assalamualaikum :)


- Thanks for Reading . Do Like and Comment :) -

ORIGINAL BLOG AND COPYRIGHT by SITI RUZANA