Wednesday, 15 May 2013

Pengalaman Misteri di Rumah Anna


Hi Bloggers ! Now Anna nak share sikit pengalaman misteri yang dialami akak Anna yang kedua ni haa kat rumah. 


Okay story dia macam ni. First mase dah pukol 3 pagi, akak Anna ni nak gi toilet. Then dia ade kejot Anna tapi Anna dah tidur mati dah mase tuh. So mase dia turun nak gi toilet tuh, otomatik akan nampak satu cermin besar penuh satu wall taw. So bile tengok cermin tuh, kita akan nampak kerusi kat ruang tamu taw. Kira macam pantulan laa. Then mase dia tengok cermin tuh, dia nampak Anna sendiri tengah duduk kat kerusi tuh. Mase tuh dia jz pikir dia tengah mamai laa. Thts why nampak yang bukan-bukan. Tapi bile dia dah kuar toilet dia still nampak Anna kat kerusi tuh. Dah tu ape lagi dia pun terus pecut aa naik tangga kan. Bile dah naik bilik, dia nampak Anna tengah syok tidur. Adoy Anna mase dengar citer dia ni, memang la macam tak seram sangat tapi bile watak hantu tuh da melibatkan Anna, rase cuak jugak kan. Huhh but alhamdulillah laa dah takde pape :)


- Thanks for Reading . Do Like and Comment :) -

5 orang support Anna :):

Nana Liena said...

huhu..mungkn juga mamai..mgkin jga benda tu..huhu..takut juga..cermin besar penuh wall..lagi la..huuh

Nao Mei said...

kalau cik akak pun...memang dah seram sejuk dibuatnya..hihi

Isabel Diaz said...

seramnya..

Shuhada Salmee said...

BW sambil tag awak. Jom main http://mcdaredhawk.blogspot.com/2013/05/11-things-about-me.html

Shuhada Salmee said...

Sorry, link changed : http://mcdaredhawk.blogspot.com/2013/05/11-things-about-me.html

Post a Comment

ORIGINAL BLOG AND COPYRIGHT by SITI RUZANA