Friday, 10 May 2013

1st Time Shopping Online di Radiusite



Hi bloggers ! Lamenye tak bersua ye tak ? Hahah maklom laa takde idea nak update ape. So now Anna nak story pasal pengalaman pertama Anna shopping online di Radiusite ! Ni pon pasalnye tuh ari gatal sangat tangan ni pi bukak page fb radiusite . So bile bukak tuh , fuhh memang rambang mate laa. Lagi lagi diorang punye shawl. Warna dia striking tapi cantik. Kira tema untuk diorang punye shawl ni warna blok gituhh. Yelaa zaman sekarang kan orang dah berani nak pakai warna-warna striking. So Anna adde tertarik satu shawl ni. Niat ingat nak buat raye tapi taktaw laa nak pakai ke tak. Yelaa raye kat kampung kan panas, memang takde maknenya laa nak pakai shawl bagai ni. Hahah ! So Anna syorkan laa korang patut beli kat radiusite memandangkan harga dia takde laa mahal sangat. Kira standard laa. Penghantaran dia pun cepat, tak sampai 3 hari laa dah sampai. Hihi. Okay laa ni jea yang dapat Anna story yea , byee Assalamualaikum :)


- Thanks for Reading . Do Like and Comment :) -

0 orang support Anna :):

Post a Comment

ORIGINAL BLOG AND COPYRIGHT by SITI RUZANA