Tuesday, 2 April 2013

Anna Nak Like FanPage Korang Boleh ? Cer Click Sini !


Hye ! Sekarang Anna tengah rajin giler. So bile rajin Anna dah datang, Anna nak like fanpage korang. Boleh kan? Boleh kan? Hihi >< So cer tengok bawah. INI BUKAN SEGMEN okay !

  • Hanya untuk yang ada FanPage Blog SAHAJA
  • Tinggalkan link FanPage korang dekat Page Anna --> https://www.facebook.com/BlogCikAnna
  • JANGAN tinggalkan link tu kat komen bawah ni ! * tak akan dilayan *
  • Dan kalau rajin like page Anna sekali. Hihih >< * tak wajib pun *

* Sebab ape Anna suh tinggalkan link kat fb ? Bukan kat komen bawah ni ? Sebabnya supaya Anna boleh terus like fanpage korang menggunakan page Anna jugakk. Tak faham? Buat2 jelaa paham :) 


- Thanks for Reading . Do Like and Comment :) -

7 orang support Anna :):

Nao Mei said...

hihi..cik akak takde fan belog lagi lah dear..hihi..tak reti nak buat...hihi

Siti Ruzana said...

@Nao Mei alah akak buat jelaa. sng jea. takya buat akaun baru pun. jz bukak fb akak then click " create page " settle. dah buat ckp ngan anna eh? hihih

Nao Mei said...

wak tak gitu..hebat...cik akak cuba..hihi,...kalau dah siap cik akak bagi k dear :)

Nao Mei said...

anna cik akak nak pilih folder yang mana nie ade enam folder..hihi...rasanya cik akak kurang ilmu kat situ..hihi..tolong cik akak

Nao Mei said...

adik cuba like nie..hihi

https://www.facebook.com/IzinkanKuGapaiBintangLantasKuMeraihErtiKataBahagia

Lyeen De Syifa said...

alalala...baiknya dia..:D

Siti Ruzana said...

@Lyeen De Syifa hihi akak taknak bg ke?

Post a Comment

ORIGINAL BLOG AND COPYRIGHT by SITI RUZANA