Sunday, 10 March 2013

Lelaki Mix Arab Idaman Ku

Hye hye hye ! Dah lame tak update entry pasal Anna kan? Yelaaa before this, banyak entry pasal Contest jea. Hahah. So harini Anna nak citea laaa sikit pasal semalam. Semalam Anna ngan akak Anna gi Angsana. Taw tak angsana? Yang duj Johor jelaa tawu ape iti angsana rite? Hahah tu tempat shopping laaa. Tapi semalam nak pegi angsana tu takde niat pun nak shopping. Niat sjz nak pegi karnival yang dianjurkan Radio IKIM. Bile dah sampai, punyelah ramai orang. Anna pun pelik jugakk. Dah tu ramai budak-budak muda plak. Anna pun pikir laaa, takkan laa budak budak muda ni nak tengok karnival kan? Macam pelik jea. So bile nak tengok karnival tuh, bole pulak hujan. Dah tu kitorang pun decide laa nak masuk angsana dulu. Sekali bile masuk, ade nampak abang abang cameraman dari Astro Warna. Pehh punye laaa excited Anna kan. Dalam hati, ehh aku masuk tv ke? Hahaha :D Rupe-rupenye ade ujibakat RajaLawak laaa tuk musin yang ke-7. Hahah senget ann. So kitorang pun tengok laa sekali. Mase peserta yang first first macam tak kelakar sangat laaa. Maybe dorang nervous kot. Yelaaa ramai tuhh tengok. Siap ade yang berkelah lagi kat atas lantai tuhh. Hahah. Then tak lama tuh, tunang akak datang. Pehhh bakal abang ipar laaa katekan. Hahah. So petang tuh abang ipar belanja makan. Sampai laaa maghrib Anna ajak laaa balik sebab Anna nak tengok perlawanan bola antara JDT vs Selangor. So dah patah balik Angsana akak sembahyang dulu kat surau. Tapi Anna kene tunggu kat luar sebab Anna * istimewa * Hahah. Nak dijadikan story, punyalaa ramai orang beratur nak masuk ke toilet ngan surau. Ya Allah mase tuh kepala dah pusing pusing dah ni. Then tak lama tuh, Anna ternampak satu abang ni. Pehh memang hensem. Sebenarnya dari petang tuh Anna dah nampak muke dia sebab tadi petang kitorang singgah kat booth dia. Muka dia memang macam mat salleh. Anna rase dia ade mix arab laaa sebab mata pun macam pakai lens. Bile Anna nampak dia nak masuk surau tuh, dia pun terpandang Anna. Ya Allah mase tuh Anna macam nampak hantu taw. Taktaw laa asal excited no Anna ni. Tapi dari first Anna tengok dia kat booth tu, Anna taw dia ni jenis yang setia, jujur dan memang nampak sikap bertanggungjawab dia tuh. Serious ! Yelaa sekarang susah tuh nak cari laki hensem tapi baik. Kadang ade pun playboy. Ups sory :( Tapi Anna dah terpikat laa kat dia. Cara dia kan nampak polos je. Nampak macam kudus kudus gituhhh >< Hish kalau laa Anna dapat dia, sumpah laa Anna tak cari lain. Yelaaa mane nak jumpa laki perfect macam tuh? Hihi gatal nooooo. So bile nak balik tuh, kitorang  punya laa terkejut sebab lampu kete akak hidup. Dah tentu tentu battery week kan. Dari kul 3 kitorang datang sampailah dah pukul 8 , lampu kete hidup. Nasib baik mase tuh abang ipar tak balik laagi. So dia pun tolong laaa. Anna dalam hati dah sumpah seranah ni. Yelaa baik baik nak balik cepat, terus jadi lambat semuanya. Kacau betol laaaaa! Bile daa okay kitorang pun balik dengan selamat. Yang pelik, mata Anna ngantuk taw tapi kat dalam kete tuh Anna tak bole nak tido sebab asal nak tido jea  otak mesti teringat kat laki mat salleh tadi tuh. Hoho angau sudaaaaaaaaaa >< Hm mintak mintak laa dia jodoh Anna. Hahah boleh cenggituh ? Hm okay laa Anna dah penat taip, so sampai di sini jea entry buat kali ini. Fuhhh panjang tak? Hahah bye Assalamualaikum :)


- Thanks for Reading . Do Like and Comment :) -

0 orang support Anna :):

Post a Comment

ORIGINAL BLOG AND COPYRIGHT by SITI RUZANA