Tuesday, 19 February 2013

Topup Giveaway by Cik Yaya

Ehh hai hai hai ! Okay firstly thanks kat kak Na O Mei sebab dia yang tag GA ni kat Anna. Act, Anna pun baru 1st time nak join GA ni haaaa. Sebelom ni join contest jea. Tapi taktaw laaa tetibe lak rajin. Hahah. Btw Anna nak ajak korang join ni jugak. Pape pun korang click laaa banner tuh ehh. Hihi malas nak cakap banyak sebenarnya. Hoho okay Byeee Assalamualaikum :)

* Ehh belom habis lagi, sebelom tuh Anna nak tag 2 orang kawan blogger Anna tok join GA ni. Sebab ni lah syaratnye. Hahah. 1. Siti Hajar and 2.  Fitrah :) Haaa baru laaa tamat .. Hihi :D


- Thanks for Reading . Do Like and Comment :) -

9 orang support Anna :):

Adilah Asari said...

thankz sudi join

Siti Ruzana said...

@Adilah Asari hehe okay welcome ;)

eCha said...

gud luck... semoge awak bertuah.. ^_^

Siti Ruzana said...

@eCha hehe okay thanks echa :)

Adilah Asari said...

tahniah..salah seorang pemenang..
tgu yaya update ye :)

Adilah Asari said...

http://misteriomuchacha.blogspot.com/2013/03/pemenang-topap-giveaway.html

Mia Liana said...

Salam.... Mia datang dari segmen yang sama dan follow sini

http://www.mialiana.com/2013/02/topap-giveaway-by-cik-yaya.html

Siti Ruzana said...

@Adilah Asari hii thanks kak yaya :)

Mas Zull said...

assalamualaikum ...mama dtg dr segmen yg sama...:)

http://maszull.blogspot.com/2013/02/topap-giveaway-by-cik-yaya.html

Post a Comment

ORIGINAL BLOG AND COPYRIGHT by SITI RUZANA