Sunday, 17 February 2013

Pelakon Lelaki Baru yang Wowww Gituhhh

Double What ! Hish jeles laaa ini macam >< Hahah :D

Hai hai hai ! Harini Anna takde benda ape pun nak update. Just nak update pasal iklan yang Anna nampak kat tv tadi. Iklan tuh pasal promote filem baru yang bakal ditayangkan 21 Februari nanti laaa kot -.- Alah macam yang kat atas tuhh laaa. Hahah. Tajuk citer tuh " Pada Suatu Cinta Dahulu ". Haaa yang Anna nak cakap ni bukan pasal citernye, tapi pasal hero nye tuh. Fuhhh Anna rase pelakon baru kot sebab tak penah nampak pun kat mana-mana sebelum ni. Nama dia Nizam Zaidi kot -.- Ntah laa tak amek port laaa. Hahah. Yang Anna amek port orangnya je. Kahkahkah. Tapi tengok iklan tuh, Anna rase citea tuh pasal percintaan budak-budak sekolah. Ehem-ehem, Anna pun penah terjebak jugak laaa cinta-cinta monyet ni. Hahah. Dan cinta monyet Anna yang first sekali masa darjah 3 taw >< Hahah gatal ann. Kecik-kecik daaa pandai. Kuang kuang kuang. Maaf isu ini tidak melibatkan sesiapa pun. Kalau ade yang terase, maafkan saya. Hehehe. Tapi yang tak syoknye, heroin nye tua laaa. Tak silap Intan Ladyana kot. Daripada amek dia, baik amek Anna. Hahah *berangan kejap yeaaaa. Hm cer tengok kat bawah tuh. Tuh laaa orangnya. Maybe ade pade korang cakap tak hensem kot sebab mula-mula Anna search kat Google tadi pun pelik jugak. Asal kat gambar dia tak hensem? Tapi realiti memang hensem u all. Hahah kan dah jadi joyah pulak aku ni. Hoho. Pape pun korang tengok laaa sendiri ehh. Malas nak cakap banyak. Hahah byeee Assalamualaikum :)



Double Woww ! Tuuu diaaaaa. Dokk mai dahh ><












- Thanks for Reading . Do Like and Comment :) -

2 orang support Anna :):

Nao Mei said...

mesti comel citer nie..hihi

Siti Ruzana said...

@Nao Mei hehe kan kak, tengok tittle pun daa taw. hihi ..

Post a Comment

ORIGINAL BLOG AND COPYRIGHT by SITI RUZANA