Thursday, 7 February 2013

Best Ending of Setia Hujung Nyawa


Awww Suwittttt bhai >.<

Ohh Melting yoooo >.<
Hai Assalamualaikum :) Hm baru jea berape minit drama Setia Hujung Nyawa habis, dah terasa rindu. Hahah. Rindu nak tengok lakonan dorang lagi. Tapi ending dia memang best giler. Tadi air mata dah keluar jugak taw tapi bile mak pandang jea, teros buat-buat menguap. Hahah cover laa katekan. Yang tak boleh blah tadi mak asep ketawa jea sebab si Zain tu pakai seluar dah laa ketat pastu colourful plak tuh. Hahah senget betol laa. Yang kelakar bilea si Hadi pura-pura baik. Kahkahkah aptb. Tapi si Eriza tu memang muka talam betol kan. Ya Allah hai ade jugak perempuan yang macam tuh. Dah desperate sangat laa tuh. Tadi petang ade try jugak nak live chat ngan dorang tapi takot laaa. Rase segan plak >.< Hahah. Rase macam tengah berdepan dengan dorang jea. Tapi nak jea suh Rosyam Nor buat Setia Hujung Nyawa yang ke-2. Tunjuk laa life dorang lepas dah dapat anak ni. Mesti lagi romantik kan. Hahah. Ish kalau laa dapat face to face dengan si Zain tuh, pehh mau tak tidoo malam Anna. Hahah gedikks nye Anna kan. Kihkihkih. Akak Anna pun dah start minat ngan si Zain ni. Anna pun minat laa jugak. Hahah. Dia takde laa hensem mane tapi tuh laa cara dia tu yang buat Anna manyak syokkk woo sama dia. Hahah. Nampak matang gitu lohh >< Dulu dia ade berlakon kat Astro tapi mase tuh rasenye tade sape pun pandang dia sebab mase tuh rambot dia kerinting. Hahah. Memang tak hensem punnnnn. Hoho. Btw drama ni lah yang buat mak Anna tergila-gilakan si Zain tuh. Wahahah. Adohai hm okay laaa sampai sini jea story eh. Byeeee Assalamualaikum :)


- Thanks for Reading . Do Like and Comment :) -

2 orang support Anna :):

MisS BubBLe said...

Haha.. Cerita ni ada pengajaran nye jugak walaupun suwit2..

Siti Ruzana said...

hahah betol laaa ><

Post a Comment

ORIGINAL BLOG AND COPYRIGHT by SITI RUZANA