Tuesday, 19 March 2013

Sape Ade Twitter ? Mehh Sini !

Hi Assalamualaikum :) Korang semua baik hati kan? Tawuuu. Hihi. Act, macam ni. Anna nak mintak tolong. Anna baru jea buat account twitter. Tu pun sebab ramai yang suh Anna buat. So terpakse laa mengalah jugak kan. So kat sini Anna nak follow blogger-blogger kite dulu. Tapi susah pulak nak cari satu satu kan? So Anna nak laaa korang yang follow Anna dulu. Then nanti Anna follow balik. Mesti follow balik punyerr. Korang takya laa takut. Kalau Anna tak follow, korang tegur jea Anna. Hahaha. So ni twitter Anna ---> 


Tapi yang special nye sini, kalau korang dah follow nanti, korang tinggalkan laa link twitter korang kat komen bawah ni. Bukan ape, nanti bile dah ramai yang response, Anna akan senaraikan semua link twitter blogger blogger kite dalam satu entry yang bertajuk SENARAI TWITTER BLOGGER BLOGGER. So nantilaaa senang laaa korang nak main follow follow balik ngan dorang. Alaa kira macam blogwalking laa ni. Tapi yang ni versi twitter. So thats mean TWITTERWALKING laa kan? Hahah. So Anna harap korang boleh bagi kerjasama sebab Anna newbie lagi kat twitter. Harap korang boleh membantu. Thanks !


- Thanks for Reading . Do Like and Comment :) -

6 orang support Anna :):

nadia hikari said...

done follow u . do follow back kayy :)
https://twitter.com/atynadya

Lyeen De Syifa said...

wah.....jum sat g main twit2..:p

Siti Ruzana said...

@Lyeen De Syifa hahah jom2 :P

Norazilah Abdullah said...

Done follow dears ! ;)

https://twitter.com/langforever

Isabel Diaz said...

Belum sampai tahap main twitter g. Jeles tengok owg ada.. Huhu..

Siti Ruzana said...

@Isabel Diaz Hahah anna pun baru buat jugak. yelaaa tengok mcm best jea kan.

Post a Comment

ORIGINAL BLOG AND COPYRIGHT by SITI RUZANA