Saturday, 16 March 2013

Segmen Sabtu by Emas Putih

SYARAT-II
1. Buat entry yang bertajuk Segmen Sabtu By Emas Putih
2. Letak banner kat atas ni ke dalam entry dan link kan ke entry ini
3. Letakkan perkataan ini  Segmen Sabtu by Emas Putih di bawah banner , 
4. Follow blog ni dan blog INI ..Dah siap?

5. Tinggalkan link entry korang di ruangan komen entry ini. 
6. Jangan lupa ping entry korang ye ke groups blogger atau kat wall korang ye sebab ada hadiah tuk top referral :)

HADIAH
Topup RM10 x 1Top Referral 
Topup RM 5 x 2 Blogger bertuah


- Thanks for Reading . Do Like and Comment :) -

9 orang support Anna :):

Baiyah said...

Selamat bersegmen^_^

Siti Ruzana said...

@Baiyah hii maseh akak :)

heirizalieyana said...

dari segmen yg sama
http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/03/segmen-sabtu-by-emas-putih.html

Hasri Anis said...

SELAMAT MAJU JAYA DALAM BERSEGMEN ^_^v

Iema Gurlz said...

hye
dtg dr segmen yg same ^^
http://iema90.blogspot.com/2013/03/segmen-sabtu-by-emas-putih.html

Zamani Abe said...

Salam~ Zam datang nak berkenalan dengan Tuan Blog :) Jemput singgah : http://zamani84.blogspot.com/2013/03/segmen-sabtu-by-emas-putih.html

wana wazm said...

dari segmen yg sama , done follow. jemput singgah ke blog.
http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmen-sabtu-by-emas-putih.html

mimbar kata said...

good luck

Mia Liana said...

salam.. mia singgah dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2013/03/segmen-sabtu-by-emas-putih.html

Post a Comment

ORIGINAL BLOG AND COPYRIGHT by SITI RUZANA