Thursday, 27 December 2012

Tak Kerja Pun Dapat Duit

Upah Tadi :)
Hai Assalamualaikum :) Maaf semalam Anna tak update. Sebab tengah perang ngan mak. Dah tu pulak, wifi kat bilik dia. Hmm abeslaa dimatikan wifi tuh. Err geram jea tapi pakal mak kan. Haa tadi siang Anna ikot akak Anna gi office dia kat UTM Skudai. Dia nak Anna jadi bahan eksperimen dia. Pasal dia amek course Human Engineering. Amek course tu memang kena cipta satu alatan untuk kegunaan pesakit. So tadi habis laa badan Anna kene tarok wayar-wayar bagai. Huh naseb baik rambot tak terpacak. Hahaha. Memang bosan gilea laa buat benda alah tuh. Sumpah tak tipu! Hahah mane tak nye tengok dinding jea memanjang. Wakaka, tapi yang syoknye jadi subjek tu tak de laa sampai satu jam tapi akak bagi upah RM10. Whoaaaa >.< Kau adea? Kuang kuang kuang. Pastua adea lagi taw habuannye. Haa time balik akak belikan Burger King >.< Huuuu memang berbaloi-baloi laa jadi subjek tuh. Walaupun bosan kan :( Hahaha. Tapi bilea dah balik tadi rase sedih plak sebab nampak mak tengah makan sambil tengok tv sorang sorang :( Bukan apea, selalu Anna yang temankan mak kat rumah. Yelaa abah ngan dua orang akak Anna dah laa kejea. So harapkan Anna jela yang teman mak. Sebab tu nanti Anna berat hati nak tinggalkan mak kalau Anna dapat sambung belajar. Mesti mak nanti rasa bosan kan. Tapi nak buat camne. Petang tadi boss Anna boleh mesej cakap suro keje besok. Lahai malas laa Anna. Yelaa keje kedai cermin mata senang laa pulokk -.- Bukan macam kedai baju ke apea. Ni kalau salah sikit jea mang abes laa mata orang. Lagi satu Anna tak suka boss nyea. Boss tu kecoh laa. Kalau Anna adea salah sikit jea, mesti dia cakap " ayoyo Anna ". Apakk dia, tension gilea Anna. Anna tak suka laa keje adea boss. Anna nak kejea ngan kawan-kawan. Tapi Anna pelik Anna akan rasa semangat jea kalau nak pergi keje. Opss! Maybe sebab ada crush Anna tu kot. Kahkahkah.  Ea tapi seriously laa Anna minat laa tengok muka dia. Sejuk jea rase ;) Bhahaha. Okay laa taknak citea lagi. Nanti kang kantoi sume. Hahah. Byeee besok tak saba nak pi kejea. Wihihi Assalamualaikum :)


- Thanks for Reading . Do Like and Comment :) -

ORIGINAL BLOG AND COPYRIGHT by SITI RUZANA