Saturday, 27 July 2013

Dah lama tak update :(



Hi awek awek dan pakwe pakwe semua. Hahah anna dah lama tak update blog. Rase macam janggal pulak. Kalau korang perasan kan, minggu lepas Anna ade update entry tajuk My First Experience in  KPTM. Kalau tak tengok lagi, baik buat sekarang. Hahah. Act, entry ni lecture Anna yang suruh. Pikir nak buat blog baru. tapi disebabkan HTML sekarang dah lain, malas pulak hati kita ni. Hohoh. Fyi, Anna kat kptm ni dah sebulan taw. Rasa macam skejap je kan tapi tu lah hakikatnyaa. Makin lama kat sini, Anna rasa makin okay laa. Kira Anna dah mula sesuaikan diri kat sini. Anna kat sini makin gemok adalah. Mana taknya, sebelah hostel ni jea ade McD. Sebelah McD ade bazar. Sebelah Bazar ade kedai Mamak. Depan hostel ade Restoran Seafood. Haaa amek kau, naik tak naik laa kan. Cuma yang sedihnya tuh, asal sahur jea, makan maggi goreng jea. Sedih kan. Anna pun sedih. Hahah tapi bila berbuka memang loaded laa kan. Kadang tuh, pas buka jea, mesti malam Anna ngan roomate Anna ni nak kunyah something. So belilah burger kat depan tuh. Hahah kat sini boleh la best. Hmm boleh lah. Tapi kena pandai jaga diri. Kalau tak, memang kelaot laa jawabnya. Hahahah. Hm okay laaa Anna nak siap siap dulu la. Tapi kalau ade GA yang simple mimple jangan lupe inform kat Anna yea :) Insyaallah Anna akan join kalau tak banyak syarat. Haaha okay bye Assalamulaikum :)


- Thanks for Reading . Do Like and Comment :) -

2 orang support Anna :):

Isabel Diaz said...

Bestnya hidup kat sana.. Saya kat sini macam nak kebulur, dahlah kafeteria just satu jark.. Tak sedap lagi tu.. Teringin nak buat KFC sebuah kat sini.. Hihi..

Nan Lime said...

Maaf tompang lalu
------------------
Saya ingin menjemput anda utk menyertai : Contest Blogger Jejaka Jambu.

Post a Comment

ORIGINAL BLOG AND COPYRIGHT by SITI RUZANA