Sunday, 17 March 2013

Segmen Jom Pilih Hadiah

Click Banner :)
Dengan lafaz bismillah, Anna join segmen ni. Sebab kite boleh pilih hadiah yang kite suke . Tu pun kalau menang laaa. HAHAHA. Mintak-mintak ade rezeki Anna kat sini. Amin ~

* Insyaallah kalau menang , Anna nak DRESS & NOVEL :)

p/s: tamat 30 Mac 2013 :) 
Jangan lupe CLICK SINI :) Muahhh :*


- Thanks for Reading . Do Like and Comment :) -

7 orang support Anna :):

Aku Penghibur said...

kunjungan ke sini dari segmen sama http://www.akupenghibur.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

CynthiaShin 欣倪♥ said...

http://theonlydaughteroflee.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

From the same segmen :D

Aireyn Ashra said...

jenjalan dari GA yang sama ^^

http://aireynhistorylife.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

CikPelangiSenja™ said...

melawat kamu :)

http://nursyikin.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

gud luck ~

maria firdz said...

Salam ziarah dari segmen yang sama...:-)
http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

AyuInsYiraH said...

salam.. ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye..

http://www.ayuinsyirah.my/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

Post a Comment

ORIGINAL BLOG AND COPYRIGHT by SITI RUZANA