Monday, 24 December 2012

Crush oo Crush

Jyeahhh Like Me Now :)
Assalamualaikum :) Harini hari yang spoil sikit laa. Pagi pagi dah kena marah ngan akak. So da tak bolea buat ape. Padahal tu salah dia tapi EGO laa katekan. Hmm :( Arini banyak gilea customer. Sampai sakit ni haa tapak kaki den. Huh! Tak de mase nak duduk langsung. Apea boleh buat. Harini sebenarnya ulang tahun perkahwinan mak Anna. Plan nak makan kat luar, tapi last minute bolea cancel sebab adea sedare datang rumah. Ishhh geram gilea lahhh. Tapi tadi kat tempat kerja best jugak laa. My crush lalu banyak kali. Hahaha. Asal nampak muke dia jea, hati terus jadi sejuk. Kahkahkah. Ape pun tak boleh laa Anna ni. Adohai. Tengah tengah kerja tengok muka boss tegeng gilea. Maklom laa takda sale. Wahaha. Besok kan akak Anna yang first ajak pi joging. Masalahnya pakwe dia pun adea jugak. Adoyy segan laa. Dahla orangnya serius pulak tu. Err tak boleh masok betol lah. Hahaha. Hm okay laa Anna sebenarnya tengah menghitung hari nak pergi bercuti kat Gambang, Pahang >.< Fuyoo tak sabakkk gilea. Hahaha okay laa sampai di sini sahaje. Byeee Assalamualaikum :)


- Thanks for Reading . Do Like and Comment :) -

ORIGINAL BLOG AND COPYRIGHT by SITI RUZANA